City Awards
U VAZDUHU

U četvrtak 26. februara u Mikser House-u u organizaciji City Magazina i u prisustvu više od 200 zvanica održana je dodela prvih City Awards.

Nagrade za prošlogodišnja dostignuća u oblasti kreativnosti, umetnosti i novih medija protekla je u sjajnoj atmosferi, publika je uživala u duhovitosti voditelja Zorana Kesića i aplauzima je ispratila sve laureate nagrada za 2014. godinu

Nagrade su osvojili:

Muzički album godine: „Napet šou“ – Marčelo

Film godine: „Travelator“ – Dušan Milić

Mladi umetnik godine: Ivan Šuletić

Knjiga godine: „Najnormalniji čovek na svetu“ – Ivan Tokin

Neprofitna kampanja godine: „Limenkica ulaznica“ – Recan fondacija

Digitalna ličnost godine: Filip Vukša

Nagrada za životno delo: Slobodan Šijan

Kao najemotivniji trenutak večeri izdvojio se trenutak kada je nagradu za životno delo primio legendarni režiser, pisac i vizuelni umetnik Slobodan Šijan kome je publika tom prilikom priredila prave ovacije.

Zahvaljujući se obratio se prisutnima rečima da je nagrada City Magazina bitna jer je njega upravo grad – grad Beograd oblikovao u učinio kosmopolitom koji se gde god da je živeo u svetu, u bilo kom velikom gradu, osećao kao kod kuće.

Slobodan Šijan - dobitik nagrade za životno deloOtvori galeriju

Za dobitnike City nagrada glasalo je 30.000 posetilaca sajta www.citymagazina.rs i po svojoj demokratičnosti one su jedinstvene na ovim prostorima.

City Magazine se zahvaljuje na velikoj pomoći sponzorima koji su omogućili da laureati dobiju i značajne novčane nagrade. To su kompanije: Carlsberg, Converse, Nestle, Schneider Electric, Cineplexx, Uniqa, Fox i The School of Life.

Kompletan događaj prenošen je na sajtu City Magazina u realizaciji Tag Medije i tim putem ga je videlo oko 5.000 gledalaca.
City Awards će sledeće godine biti proširene za nove kategorije uz želju da ova lepa akcija postane tradicionalna i da nastavi da pruža podršku mladim kreativnim ljudima.

City Awards City Awards 2014: Pratite uživo prenos dodele nagrada City Awards City Awards 2014: Pobednici old_spice_taco_bell.jpg Brendovi se svađaju na Twitteru nike-air-max-flyknit-2014-01.jpg Nike lansira Air Max model u Flyknit tehnologiji