Swarovski kruna
PULS GRADA · aktuelno

Svake godine kompanija Swarovski sarađuje sa međunarodno priznatim dizajnerom u izradi tijare za debitantkinje na Bečkom operskom balu. Tijaru za Operski bal 2018. godine dizajnirali su kreatori Dolce&Gabanna, tijara sadrži 702 Swarovski kristala. a kao inspiracija poslužila im je Mocartova opera „Figarova ženidba“.

Kreativna saradnja kompanije Swarovski i Bečkog operskog bala datira iz 50-ih godina 20. veka. „Drago nam je što smo uspeli da pridobijemo naše dugogodišnje partnere Dolce & Gabanna za izradu tijare. Od 50-ih godina prošlog veka debitantkinje nose Swarovski tijaru i svaki put smo iznova počastvovani što možemo da nastavimo ovu tradiciju sa vrhunskim dizajnerima“, izjavila je Nađa Swarovski, član izvršnog odbora kompanije.

U Bečkoj državnoj operi svake godine se priređuje Operski bal koji u proseku broji 5.000 posetilaca, a prati ga skoro 1,5 miliona gledalaca. Operski bal je poznat žirom sveta kao tradicionalni Bečki bal i okuplja predstavnike kulture, privrede, politike, sporta i zabave.


Zlatna ribica UPECAJ ZLATNU RIBICU: Nagradni konkurs kompanije Bambi Visa Touch to Pay Visa transformiše iskustvo javnog prevoza širom sveta Dovoljno je da se provlači Dovoljno je da se provlači! Pariz Disnilend Kada čarolija oživi pred vašim očima · · · · ·