BeFunky-collage
PULS GRADA · gastro

Jedna od najlepših poslastičarnica u našem glavnom gradu, Dolce Principessa koja se nalazi u ulici Strahinjića Bana 64-66 ponudila je u aktulenoj sezoni svojim kupcima nešto sasvim novo i drugačije: posebne vrste torti i kolača, sladoleda i poslastica po najvišim internacionalnim standardima. Poslastičarnica Dolce Principessa već nekoliko godina predstavlja pravo slatko blago Beograda i svojom vrhunskom i drugačijom ponudom mami osmehe kako stanovnika našeg glavnog grada, tako i svih njegovih posetilaca.

Tim odabranih profesionalaca i pravih ljubitelja slatkih zadovoljstava, sa osmehom i ljubaznošću, predanošću i strašću, će vas povesti na putovanje iz snova u kome će oživeti sjaj i prefinjenost jednog neverovatnog Beča i prelepog Pariza, a mirisi Napulja, Toskane i Pešte, sa svakom novom probanom poslasticom će biti bliži nego ikad. Želite da probate torte i kolače specifične za određene zemlje i podneblja? Nema problema, ekipa Dolce Principessa poslastičarnice može da vam omogući da osetite prefinjene ukuse poslastica svih zemalja sveta, ali i više od toga. Obožavate Raw poslastice? Najmanji problem – sa Dolce Principessa zdravim programom poslastica možete da zaboravite brojanje kalorija i prepustite se pravom uživanju u slatkišima.

Iz poslastičarnice Dolce Principessa poručuju: „Mi znamo neke slatke tajne koji drugi ne znaju. Dođite i probajte naše torte, kolače i sladolede i zakoračite u novu dimenziju ukusa specijalno napravljenih za vas. Pođite sa nama na putovanja kroz najlepše slatke krajeve planete i okusite poslastice koje ste do sada viđali samo na fotografijama u magazinima i na Web portalima.“ Vidimo se u vašoj i našoj Dolce Principessa poslastičarnici!

naslovna I miris i ukus u novom pakovanju – to je kafa! 1000x500 Novo u Srbiji: Sajder Bandit home-made-crna-gora Prva Home Made prodavnica u Crnoj Gori u kompleksu Porto Montenegro alcoholic-beverages-ale-assorted-1267700 Evo zašto je pivo zdravo ·