l1003464_wide-9ac47b95a6eb8140ff8456d707d5d4311fbd2c69-s1500-c85
KULTURA · muzika

Fanovi kantri muzike imaju čemu da se raduju, jer je objavljen novi album legendarne Doli Parton. Album pod nazivom „Dumplin’“ predstavlja muziku za istoimeni film, koji je upravo izašao preko servisa Netflix.

Iako Doli Parton ne glumi u ovom filmu, on prenosi istu poruku kao da je ona učestovala u celom procesu, a ne samo u muzičkom delu. U pitanju je priča o mladoj devojci koja ima nisko samopouzdanje zbog viška kilograma, ali koja nakon slušanja Doline muzike odlučuje da učestvuje u jednom izboru za mis. Njenu majku tumači Dženifer Aniston, koja je delimično zaslužna što je Partonova deo projekta.

Na albumu se nalaze neke potpuno nove pesme i još nekolicina starih hitova u novom aranžmanu, a tu je i nekoliko gostovanja, među kojima su Linda Peri, Sia i Miranda Lambert. Doli Parton je sve pesme snimila tek nakon što je pogledala film, jer je rekla da je osetila povezanost sa glavnom heroinom odmah nakon što je pogledala određene delove filma.

Glavna poruka koju ima za sve svoje fanove i one koji će pogledati film je da niko ne treba da proživi život gledajući kako drugi ostvaruju svoje snove, već da je svako zvezda svog filma i da treba tako i da se ponaša. To znači da morate da otkrijete ko ste i onda učinite sve kako biste ostvarili zamišljeno, držeći se principa i svog sna sve do kraja.


pete-shelley-of-the-buzzcocks Preminuo Pit Šeli, frontmen čuvenog benda Buzzcocks DuaLipaDrakeCamilaCabello Najveći hitovi 2018. u jednoj pesmi Zemlja gruva foto 1 Kosta Djurakovic Zemlja gruva slavi 10 godina postojanja u SKC-u 600px450 Đorđe Balašević nastupa pet puta u Kombank dvorani · · · ·