Zlatiborac
PULS GRADA · gastro

Svi se sećamo vremena kada su naše bake, ti vrhunski šefovi kuhinje, na stolove iznosile najlepše delicije. Tradicionalna jela i dalje su nezamenjivi deo prazničnog ugođaja, a zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i trajanju, „Zlatiborac“ proizvodi dobili su svoje mesto u domaćinskoj priči.

Danas vam je za besprekornu trpezu dovoljno da imate ljubav prema hrani, želju za kuvanjem i „Zlatiborac“ proizvode. Svinjske rolnice punjene „Zlatiborac“ šunkom, pečenje punjeno „Zlatiborac“ čvarcima, torta od palačinki i „Zlatiborac“ slanine samo su neki od predloga koji će savršeno upotpuniti dane radosti i veselja u svakom domu. Prepustite se mašti i poklonite sebi, članovima porodice i dragim gostima izuzetno gurmansko iskustvo. Želimo vam ukusnu trpezu, jer ne postoji iskrenija ljubav od one prema hrani!


Blick auf Oberbergen Šta znate o nemačkim vinima? Plazma Plazma Kocka za potpuni užitak u Novoj godini A50Z9043 Cantina De Frida – 10 godina u jednoj noći pagecover Campania pizza sharing: Novi koncept popularnog italijanskog restorana · ·