trump
PULS GRADA · aktuelno

Da li ima iznenađenja? Donald Trump je proglašen za ličnost godine od strane renomiranog časopisa „Time“. Ovo je jedna od najprestižnijih nagrada, a kada vidite naslovnu stranu časopisa sa Trumpom, obratite pažnju kako je dizajner uklopio slovo M sa fotografijom.

Da, izgleda kao đavo. Slovo „M“ je pozicionirano tako da izgleda kao da Trump ima rogove. A Trump, sa rogovima ili bez njih, nasledio je nemačku kancelarku Angelu Merkel, koja je bila prva žena posle 30 godina koja se pojavila kao ličnost godine po izboru američkog časospisa Time. (izbor traje od 1927. godine).

Ova prestižna titula je ponovo ove godine podelila svet. Nancy Gibbs, glavna urednica časopisa je rekla da oni u Trumpu vide pojedinca koji je prkosio očekivanjima, prekršio pravila i norme, pobedio na izborima na kojima skoro da mu nisu davali nikakve šanse. Samo da ne prođe kao Anna Wintour, u slučaju sporne naslovnice za američko izdanje časopisa Vogue.

Kako to obično biva, Internet je ponovo poludeo i postao kreativan. Naravno da proglašenje Trumpa za ličnost godine nije moglo da prođe bez ismevanja. U galeriji pogledajte najbolje reakcije na ličnost godine po izboru časopisa Time.

ReakcijeOtvori galeriju
Escape Week Belgrade 7 razloga zbog kojih ne smete propustiti Escape Week u Beogradu zima Ako volite zimu, Expo-zim je pravo mesto za vas mek Umro je Michael Delligatti, tvorac Big Maca ND STUDIO_147 cover Tesla i Pupin na istom putu: Nova izložba o velikim pronalazačima · ·