Doručak za najmlađe
PULS GRADA · gastro

Jedna majka četvoro dece nedavno je na internetu objavila fotografije doručka koji priprema svojim mališanima. U pitanju su sasvim obična jela, ali su načini njihovog serviranja na tanjiru toliko kreativni da ćete odmah osetiti glad. Suočena kao i veliki broj drugih roditelja sa problemima slabog apetita svoje dece, ova majka je posegnula za jedinom stvarčicom za koju je verovala da će imati efekta – maštom, naravno.

Umesto da svoju decu juri sa činijama po kući ili da ih kažnjava svaki put kada ne pojedu sve iz tanjira ova žena je odlučila da pokuša da ih privuče kreacijama koje im je stvarala, a koje su bile, na njihovo veliko zadovoljstvo, jestive. Bravo za ideju, i zašto da ne – ko je u prilici neka se i sam okuša u pravljenju kreativnog doručka.

Predivan doručakOtvori galeriju
Baštino Baštino – ukus Mediterana na Banovom brdu Automatski nacrt Masterchef Junior: Najsimpatičniji reality show svih vremena Coffee Room Novi Coffee Room: Novo mesto za uživanje Kolačići Oni crtaju i kuvaju – najbolja kolekcija ilustrovanih recepata · · · · · · ·