murali
KULTURA · art

Zamislite da se vraćate kući sa putovanja i ne možete da pronađete svoju kuću. Moguće je. Ako živite u jednom od kvartova koje je francuski umetnik Patrick Commecy preuredio. I dalje ne verujete?

Zajedno sa svojim timom  Patrick Commecy stvara hiperrealistične gradske fasade koje praznim i dosadnim zgradama unose život. Na prvi pogled, ove fasade će vas totalno zbuniti. Zaista kao da je sve živo tamo. Neverovatno je kako malo boje i mašte unese život među gradske blokove. No, pogledajte u galeriji o čemu to pišemo.

Patrick CommecyOtvori galeriju

Odlična inicijativa koja je poduzeta jeste da murali budu upotrebljeni kao umetničko delo jednog grada. Sve je razdragano, živo i šareno, a uz to i zaista sjajno izgleda. Umetnik i njegov tim su uradili odličan posao! Možemo reći da je ovo zaista primenjena umetnost.

motorka Jürgen Lingl-Rebetez: Umetnost i motorna testera ilustracije Sitnice koje čine život lep(š)im transformers Ona se transformiše u poznate jer to voli Danica_Dakic_El_Dorado cover Izložba „Dva sveta“ u Kulturnom centru Beograd · ·