IMG_0023_cover
PULS GRADA · shopping

„Dove Lady weekend“ održaće se 3. i 4. marta u shopping centru Delta city. Uz besplatan ulaz i veliki broj izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge, dame će moći da uživaju i u brojnim iznenađenjima i poklonima koji ih očekuju na ovoj manifestaciji.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, velnes i zdravlje, moda i lepota, dok će izlagači svojom ponudom i raznolikim sadržajem privući pažnju velikog broja posetiteljki.

Dame će na sajmu moći da dobiju i informacije i savete o zdravoj ishrani, kozmetičkim preparatima, parfemima, dok će one najsrećnije imati priliku da osvoje nagrade i poklone koje su pripremili izlagači specijalno za Dan žena.

Na štandovima izlagača dame će moći da se upoznaju i s predstojećim prolećnim trendovima u kozmetici, a ujedno i da isprobaju novu šminku, nakit, kao i proizvode za zdravu ishranu.

Organizatori zajedno sa sponzorom manifestacije – Dove, pripremaju odličnu zabavu za sve dame koje posete manifestaciju u shopping centru Delta city.

arhitekte_cover Arts & Crafts: Kreativni kutak u centru grada AlwaysBright_151 cover Clarks: Cipele za sve prilike Hot Chilli džem Hot Chili Jam: I ljuto i slatko ali prirodno Processed with VSCO with a5 preset Klijent je uvek u pravu: Majice sa duhovitom porukom · ·