Dozivi Teslu VR izložba
U VAZDUHU · tech/web

Muzej virtuelne realnosti „Doživi Teslu“ biće prikazan posetiocima najvećeg sajma energije, koji se ove godine održava u glavnom gradu Kazahstana od 10. juna do 10. septembra. Na dan otvaranja sajma, posetioci će u paviljonu Srbije, kao zemlje učesnice manifestacije, imati priliku da „dožive“ Teslu uz pomoć VR tehnologije.

Projekat virtuelnog muzeja, koji je Direct Media realizovala u saradnji sa kompanijom Digital Mind i donirala Muzeju Nikole Tesle u Beogradu, je i ovom prilikom pokazao da ne poznaje granice i da je jedan od najboljih predstavnika Srbije u svetu.

Prezentaciju Srbije na najvećem sajmu u 2017. godini organizuje Ministarstvo trgovine i telekomunikacija, a realizuje kompanija Sky music. Slogan Expo 2017 je Future energy, što na još jedan, simboličan način, daje na snazi prezentaciji projekta Doživi Teslu, budući da je veliki naučnik svoj životni vek posvetio radu na energiji budućnosti.

Osim u Muzeju Nikole Tesle, inovativna izložba u virtuelnoj realnosti dostupna je svim Teslinim poštovaocima širom sveta i putem mobilne aplikacije.

Aplikacija Nikola Tesla Experience je kreirana za mobilne telefone i uređaje koji podražavaju tehnologiju virtuelne realnosti i može se skinuti preko Google Play ili Apple App Store, a više informacija o izložbi se nalazi na sajtu.

Svet bez aplikacija Kako bi izgledao svet bez aplikacija? cover samsung galaxy j Samsung predstavlja potpuno novu Galaxy J seriju prep pad_cover Hi-tech kuhinja QLED TV stand (5) Samsung predstavlja dodatnu opremu za televizore · · · · ·