READY PLAYER ONE
KULTURA · film/TV

Premijerno i ekskluzivno predstavljamo segment filma „Dunkirk“ u VR tehnologiji, tehnologiji virtuelne realnosti. Na oficijalnom sajtu filma premijerno je postavljen isečak iz filma koji će vas uvući u kokpit savezničkog aviona, i uz pomoć VR tehnologije odvesti direktno u srce bitke, i to potpuno besplatno.

Povodom premijere filma Dunkirk Kristofera Nolana, autori ovog ratnog spektakla su odlučili da nagrade nestrpljivu publiku ovim vrhunskim VR užitkom. Zgrabite svoje naočare i telefone, i krenite u bitku aviona, brodova i hrabrih ljudi…kao da ste tamo.

Film Dunkirk verno prikazuje događaje tokom neverovatne bitke kod Dunkirka, i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsečeni i opkoljeni nemačkom vojskom u Francuskoj od 27. maja do 4. juna 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

Film Dunkirk je najočekivaniji film ovog leta. Vrhunsko iskustvo koje ne treba da propustite!

U filmu je okupljen značajan broj najboljih glumaca današnjice, kao što su Tom Hardy, Mark Rylance i Cillian Murphy, a pridružili su im se i Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard, James D’Arcy, Barry Keoghan i Kenneth Branagh.

Film Dunkirk u distribuciji Blitz Film-a stiže 20. jula, i to u najprestižnijem formatu 4DX.

dianaheader_cover Pogledajte trejler za dokumentarac o princezi Dajani THE LOCH 2017 pic_cover Trojni pogled na nove britanske krimi-serije: „Born to Kill“, „Fearless“ i „The Loch“ geostorm-image_cover Gerard Butler u novom filmu katastrofe „Geostorm“ Ingrid Goes West Indie filmske poslastice za ovo leto · · · ·