Beautygen
PULS GRADA · lepota

Ako vi mislite da je lepo žensko lice stvar oko koje nije potrebno da se previše trudite, moraćemo da vas razočaramo. Do tridesete godine života ste mogli kako ste hteli, ali sada to više nije opcija. Oni koji prodaju svašta vam obećavaju, od toga da ćete postati mlađi nego kada ste imali 17, do toga da ćete se teško prepoznati u ogledalu koliko ćete se samo promeniti, i to na bolje.

Sva ova obećanja su besmislena! DR Grandel, je kompanija koja za razliku od drugih ne želi da vam promeni lični opis, niti planira da vas ubedi u nemoguće. Ovo je kompanija koja koristi male trikove iz flore koja nas okružuje i savremenom tehnologijom ih približava nama, koji još uvek imamo toliko toga da naučimo iz prirode. Već smo pisali o pozitivnim efektima snežne alge na našu kožu međutim, kako nam je sneg opet sve bliži, koža osetljivija a vreme neumitno teče, vreme je da se podsetimo zašto baš Beautygen, i zašto baš sada!

1. Nema boljeg načina da proverite da li vam nešto u potpunosti odgovara, i da utvrdite najefektnije dejstvo nekog proizvoda nego da uzmete serum. Serum je ono najfinije, ekstrakt onoga što je vašoj koži potrebno i čije ćete dejstvo i efekte najpre moći da vidite.

2. Besmisleno je verovati da efektan tretman može da bude i jeftin, ali uzimajući u obzir čitav tehnološki postupak kojim se dobija celokupna Beautygen linija sa neizostavnim ekstraktom snežne alge, ova kolekcija je sasvim pristupačna svim onim ženama koje su spremne da zaista ulože u svoj izgled. Ili da stvar pojednostavimo – da li biste voleli da kalendar zakucate na 37?

3. Savremena žena koja će dati šansu eksperimentu koji joj obećava osveženo lice i podmlađen izgled biće zadovoljna sobom samo onda kada se ne pretvori u junake filma Smrt joj pristaje.

4. Ako na poslu znate kako se postižu dobri rezultati, ako ste ponosni na svoje uspehe, ako znate da uspešna žena mora biti i negovana žena onda vam je jasno da sa jeftinim eksperimentima ne vredi računati da skupocene rezultate, a vi hoćete pouzdanu stvar.

DR Grandel ima nešto o čemu većina savremenih žena na svetu ne priča mnogo, jer zaboga, žena nije žena ako nema tajnu, a njihova se zove Beautygen!

Aplikacija koja razgolićuje A bez šminke neobično obične 1476806190-sping-summer2GL Kako da imate usne koje mame na poljupce Koozmetik SEPT CMYK 05-1_cover KOOZMETIK Anti age krema A: Krema sa čekaj-bre-kolko-ti-imaš-godina-efektom hs-beautifulGLGL-999x500 Koliko godina imaju najlepše žene sveta? · · · · ·