Oglas AMPULE - visoka rezolucija-1
U VAZDUHU · nagradne igre

DR. GRANDEL je više od 65 godina uspešan u razvoju i proizvodnji aktivnog koncetrata u ampulama, namenjen za negu kože lica, vrata i dekoltea.

Upotreba aktivnog koncentrata u ampulama je postala nezamenljiva za sve one koji žele da vide trenutni efekat na koži lica koji dugo traje. Prednost ovog tipa pakovanja je očigledan a to je direktan kontakt kože sa visoko koncentrovanim hranljivim materijama  čiji je rezultat odmah vidljiv. Ampule, potpuno bezbedne za upotrebu, obezbeđuju kožu od dubinske hidratacije, preko anti-age efekta do stimulacije procesa regeneracije čineći je vidno blistavom.

DR. GRANDEL NAGRAĐUJE U MAJU

DR.GRANDEL maska za dubinsku hidrataciju kože pojačava vlažnost, revitalizuje kožu koja dobija svež, gladak i mlad izgled za samo 3 minuta. Nega koja vam je potrebna tokom vrelih dana. Nakon čišćenja kože masku nanesite u debljem sloju (oko dve kašičice) na lice, vrat i dekolte. Ostavite da deluje 3 minuta, a ostatke uklonite vlažnim sunđerom ili maramicom.

KAKO DO NAGRADE?

1. U komentaru ispod ove vesti na našoj FB stranici tagujte tri prijatelja
2. Podelite ovaj post na svoju FB stranicu
3. Lajkuje FB stranicu DR.GRANDEL Srbija 

Poster ulaznice 50x70 Budite brzi i osvojite ulaznice za Dance Park Festival WOAH-promo WOAH te zove! Sakupljaj poene i obraduj sebe! K-Beauty Srbija K-Beauty Srbija: Prva online prodavnica korejske kozmetike u Srbiji Aroma kutija Novi Grand Aroma set – Poklon za pravu Aromu · ·