hijaluron naslovna
U VAZDUHU · promo

Ako naše telo proizvodi hijaluron postavlja se pitanje zašto biramo preparate koji ga imaju? Nažalost nakon 25. godine hijaluron proizveden od strane tela počinje da se smanjuje i prvi znaci starenja kože postaju vidljivi. Zbog toga koža postaje suvlja, gubi tonus i pojavljuju se bore. Potreban joj je izvor mladosti, a to je svakako hijaluron.

Efekat hijalurona je veoma snažan. Samo 1g hijalurona može da veže čak 6l vode. On efikasno smanjuje sitne linije i bore nastale usled isušene kože ili stresa. Vrlo brzo se vidi efekat koji dugo traje.

U zavisnosti od vrste hijalurona koji se koristi, duboke bore se mogu ispuniti a rezultat je primetno glatka i suptilna koža.

Renomirana nemačka kozmetička kuća DR.GRANDEL već 30 godina u svojim preparatima koristi različite hijalurone u zavisnosti od potrebe kože. U njihovim preparatima možete naći klasičan hijaluron, depo, mikro ili filer hijaluron.

HYDRO ACTIVE HYALURON FILLER kapsule za dubinsko popunjavanje bora su kapsule za intenzivnu negu sa čistom hijaluronskom kiselinom koja odmah i vidno umiruje kožu, a u isto vreme brzo i efikasno obezbeđuje duboku hidrataciju i vraća koži elastičnost. Za samo par korišćenja osetićete vidno poboljšanje u predelu gde su izražene bore na licu.


ateternitysgate_main 3 lica jedne biografije: Novi film o Vinsentu van Gogu Onlajn plaćanje Još uvek preko interneta najviše kupujemo garderobu Journey City magazin Kako je švajcarski časovničar napravio najstarije bezalkoholno piće na svetu Agro akademija Diplomirala prva generacija polaznika „Chipsy Agro Akademije“ · · · ·