pexels-photo-298007
PULS GRADA · lepota

Tokom zimskih hladnih i vetrovitih dana koža lica počinje da pati, a suv i topao vazduh vašeg doma dodatno doprinosi isušivanju kože. Zaštitite je! Da biste sačuvali vlažnost i mekoću kože a ujedno izbegli osećaj neprijatno zategnute i isušene kože na licu DR.GRANDEL je osmislio specijalnu WINTER CREAM – idealnog saputnika kože izložene klimatskim stresovima tokom najhladnije sezone.

Bogata formula sa „defence balancerom“ i hidratantnim uljima smanjuje crvenilo kože i vraća joj izgubljenu elastičnost čineći je savršeno glatkom na dodir. Umirujući aktivni sastojci potpomažu regeneraciju, skvalen sprečava gubitak vlažnosti, a ši maslac neguje kožu zbog čega ona postiže izvanrednu gipkost.

Ako vam je potrebna i dodatna zaštita tu je DR.GRANDEL PROTECTION UV SPF 30 Serum.

Lagani, nemasni, brzoupijajući serum predstavlja novo, inteligentno sredstvo koje vam omogućava da na moderan način zaštitite sebe od UVA i UVB radijacije. Ne morate da zaboravite proizvode koje koristite za uobičajenu negu, ali UV LSF 30 Serum deluje uvek kada je UV zaštita potrebna, ali samo tada!

Vitamin E dodatno štiti kožu od slobodnih radikala, pantenol pospešuje sposobnost kože da vezuje vlagu. UV LSF 30 Serum možete da koristite ili pre ili posle korišćenja uobičajenih proizvoda za negu ne opterećujući kožu dodatnim proizvodima za zaštitu od sunca.

avocado-2115922_960_720 5 namirnica koje pomažu u borbi protiv celulita odlozite-prve-bore,-ceo-sorabee Korejska kozmetika: SORABEE – prva kolekcija sa kolagenom iz morske zvezde cover www.bbc.co.uk Primenite ove savete ako želite da budete zanosni kao Kleopatra nailpolish-1547070120 Lakovi za nokte koji će obeležiti prolećnu sezonu · · ·