drg_9093904_bg_poster_en-1
PULS GRADA · lepota

ZAŠTO JE TOLIKO VAŽNO NEGOVATI VRAT NA PRAVI NAČIN?

Gladak i atraktivan vrat čini da lice kao celina izgleda mnogo mlađe. Koža na vratu je veoma tanka i povezana direktno sa mišićima ispod, a zbog nedostatak masnog i vezivnog tkiva znači da bore brže postaju vidljive u toj regiji. Ovaj efekat je dodatno pojačan svakodnevnim pokretima i navikama tokom spavanja koje dodatno utiču na vidljivost bora. Zato je veoma važno koristiti hidrantnu kremu specijalno razvijenu za predeo vrata.

ZAŠTO JE DR.GRANDEL BEAUTYGEN RENEW NECK CREAM TOLIKO POSEBNA?

Krema sadrži specijalne aktivne sastojke koji su upareni sa BEAUTYGEN ekstraktom snežne alge.

Aktivni sastojci su posebno odabrani za zahtevan predeo vrata i uspešno su testirani na njemu. Kroz svoj rad sa medjunarodnom mrežom istraživača, DR.GRANDEL ima pristup ovim  inovatimnim aktivnim sastojcima pri čemu je stvoren potpuno novi tretman za negu kože vrata.

Revolucionarni aktivni sastojak, ekstrakt snežne alge, u jedinstvenom preparatu za negu kože vrata, DR.GRANDEL RENEW NECK CREAM, aktivira u koži gen lepote, štiti kolagenska vlakna i poboljšava elastičnost. 90% dama, koje su učestvovale u ispitivanju, je uočilo za samo 4 nedelje korišćenja, znatno veću elastičnost i zategnustost kože u osetljivom predelu vrata.

KOME JE DR.GRANDEL BEAUTYGEN RENEW NECK CREAM NAMENJENA?

Za sve tipove kože vrata: savršena za prevenciju i tretman već postojećih znakova starenja.

Vidljivo poboljšanje se upravo postiže kada već postoje znaci starenja na koži vrata. Ako se koristi kao prevencija, efekti su dugotrajniji.

KAKAO DA KORISTIM DR.GRANDEL BEAUTYGEN RENEW NECK CREAM?

Nega kože vrata treba da postane svakodnevna rutina tokom jutra i večeri. RENEW NECK CREAM koristiti u kontinuitetu kako bi se osigurao vidljiv efekat.

DA LI KREMA OSTAVLJA TRAGOVE NA ODEĆI?

Ne. Konzistencija kreme je razvijena posebno za negu kože u predela vrata. Ne ostavlja trag na odeći. Brzo se upija ostavljajući vrat svilenkastim i mekim.

Proizvod možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama.

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti na 011/3110265

collage Ovo će biti top trendovi ulepšavanja u 2019. cover Prelepe u ponoć: Predlozi za novogodišnju šminku 9a1d5024e348645e9411a3ac09ce804f 5 grešaka koje nikako ne bi trebalo da pravite tokom zime cover Praznični manikir · · ·