oetker-kore
PULS GRADA · gastro

Dr. Oetker je uvek tu da vam ponudi najkvalitetnije sastojke i interesantne recepte za Vaše poslastice. U ponudi su tri različite gotove kore za torte, koje su posne i ne peku se, a koje će učiniti da vaši deserti uvek budu ukusni i posebni.

Uz Rozen tu je i recept za pripremu omiljenog klasika, sa filom od oraha, punog ukusa i bogate teksture. Za ljubitelje sočnog kolača, kombinacija baršunastog krema od vanile i bele čokolade sjedinjenog sa Krem korama, nepogrešivi je izbor. Ako preferirate čokoladne deserte, pripremite tri različita fila sa čokoladom, keksom i orasima, premažite Kakao kore i dobićete  raskošnu Čoko tortu, idealnu za svaki vaš specijalni dan.

Ideja ima mnogo, a inspiraciju za pripremu možete pronaći na sajtu www.oetker.rs i na pakovanjima proizvoda. U svakoj situaciji, bilo da su rođendanske proslave, praznične trpeze ili dolazak nenajavljenih gostiju, uz pomoć novih kora za tili čas možete pripremiti ukusnu poslasticu.

Praznična trpeza Ukusna praznična trpeza na jednostavan način IMG_0032 2 Lulu pekare: Praznične đakonije 1175090_Baileys Coffee Social Crop_original Ove zime ugodite sebi uz Baileys Home Made Company-praznici Home Made Company: Predlozi za praznike · · ·