cover www.popsugar.com
PULS GRADA · stilistika

Uskoro će doći toplo vreme, a tako i trenutak da se zagazi u sandale. Zbog toga je došao pravi trenutak da se upoznate sa sedam različitih stilova koji će obeležiti nadolazeće leto. Verujemo da će vam se neke od preporučenih sandala toliko dopasti da ćete ih nositi dok lišće ne požuti.

Piše: Isidora Spasić

Sandale inspirisane devedesetim

Razmišljajte o ovim sandalama kao o elegantnom, jednostavnom i minimalističkom elementu, koji će biti idealan pratilac vaše garderobe. Kaiščići koji se preklapaju i nadovezuju odlično će se slagati i uz lepršavu haljinu i uz pocepane farmerke.

Sandale sa animal print dezenom

Životinjski dezeni su uvek popularni, pa se zato potrudite da izaberete sandale sa ovim motivima koje su napravljene od specifičnog materijala i interesantne teksture. Onda napravite odevnu kombinaciju koja nije previše upadljiva, kako bi sandale bile istaknute u prvi plan.

Sandale u svetlim nijansama

Za ljubitelje veselih i pastelnih boja, dobra vest je da će se i sandale u takvim nijansama nositi ovog leta. Zbog njih će čitav vaš izgled delovati sveže, zabavno i mladalački, pa će biti dovoljno da uz njih ukombinujete običnu belu majicu i pantalone sa nenametljivim paternom.

Sandale sa upadljivom štiklom

Reč je o sandalama čija štikla treba da bude izuzetno kreativno dizajnirana, tako da se dobije utisak skulpture koja bi mogla biti izložena u muzeju. Visina štikle neka varira u zavisnosti od vaših želja, a njen oblik će biti još više interesantan ako ne bude isti na obe sandale. Uske jednobojne suknje i haljine biće pun pogodak u kombinaciji sa ovakvim sandalama.

Sandale sa izrazitom platformom

Ovog leta sandale sa platformom biće tako redizajnirane da će i oni koji nisu njihovi ljubitelji poželeti da ih imaju. Trik se krije u kombinovanju različitih boja, materijala i detalja, poput nitni i kaiščića. Ono što je posebno zgodno, jeste to da će se sandale sa platformom besprekorno uklapati sa vašom garderobom, pa će biti pogodne i za dnevne i za večernje prilike.

Sandale od pletenog materijala

Boho stil biće prisutan i ovog leta, jer će se manifestovati kroz pletene sandale. Bilo da su ravne, na štiklu ili blok petu, one će unositi retro-šik utisak zbog teksture materijala. Zato uz njih treba nositi vintidž odevne komade i torbe od sličnog materijala.

Sandale sa prorezom za palac

Verovatno najsvežiji i najinventivniji trend kada se govori o sandalama ove sezone, biće upravo one koje na sebi imaju prorez za palac. Uz njih ćete biti šik, a opet delovati kao da se niste previše trudili. I ove sandale dolaze u različitim oblicima i modelima, pa ćete naći svoj idealan par. Još samo treba da znate da se veoma lepo slažu uz asimetričnu suknju i laganu top majicu.

BeFunky-collage (7) 30 asesoara koje svaka devojka treba da poseduje pre tridesete BeFunky-collage (3) Evo zašto je Monika Geler bila najstilizovanija junakinja iz „Prijatelja“ BeFunky-collage (2) Šta obući na devojačko veče? BeFunky-collage (3) Retro stil Hilari Klinton koji želimo da kopiramo · · · · · ·