Dree Hemingway za Liu Jo
PULS GRADA · moda

Italijanski brend Liu Jo odabrao je novo zaštitno lice za kampanju u sezoni jesen/zima 2014. U pitanju je međunarodna zvezda, sofisticirana dama, čija savremena i prirodna lepota odlično idu uz prezime koje rezonira na fascinantnim fotografijama – Dree Hemingway.

Pranuka pisca Ernesta Hemingwaya, Dree, 26-ogodišnja glumica i it devojka, spada među najsvestranije modele na svetu, ali i među ikone stila po oceni najvećih modnih magazina. Plavooka plavuša kao i njena majka Mariel (čuvena muza legendarnog Woodyja Alena u filmu Manhattan), Amerikanka odrasla u Sun Valleyju, sofisticirana i kosmopolita, Dree je idealno pojačanje za linije brenda – Liu jo i Liu Jo jeans. Njen prirodan izgled i savremenu lepotu ovekovečila je kamera Angela Pennetta.

Velika italijanska turneja izvukla je ono najatraktivnije iz novih kampanja: u Dree in Italia model otelotvoruje ženstvenu eleganciju Liu Jo-a; dok u Un weekend con Dree ona ističe nonšalantan stil Liu Jo Jeansa.

Snimanje je obavljeno na elegantnoj lokaciji na severu Italije, u prestižnoj vili iz XIX veka. Za Liu Jo kampanju atmosfera je veoma sofisticirana. Fotografije izgledaju kao da su ovekovečile dragocene lične trenutke, a ambijent je krajnje intiman i ušuškan: Dree je portretisana na kauču u društvu njenih voljenih Weimaraner štenaca. Što se tiče Liu Jo jeansa, lajt motiv je casual chic luksuz. Dree i njene prijateljice krenule su na vikend u starom kabriolet Alfa Romeu.

Dree Hemingway je idealni protagonista Liu Jo stila zahvaljujući izuzetnoj ličnosti. Njen bogati CV obuhvata i podatak da je 15 godina učila ples pre nego što je otkrila glumački talenat. Godine 2012. dobila je nagradu Robert Altman za ulogu u filmu Sean S. Bakera Starlet dok je 2013. zablistala u ostvarenju X/Y Ryana Piercea Williamsa, prikazanog na poslednjem Tribeca Film Festival u u aprilu  2014.

Pogledajte fotografije iz aktuelne kampanje za Liu Jo u našoj galeriji:

Dree Hemingway za Liu JoOtvori galeriju
10 najboljih parfema za muškarce 10 najboljih parfema za muškarce Mulberry jesenja kolekcija Mulberry i Cara Delevingne u jesenjoj kolekciji Moda, leto Moda: Letnje pakovanje Extreme Intimo kolekcija za leto 2014. Extreme Intimo: Ideje za pesak i more