Drugari iz Holivuda
KULTURA · film/TV

Zamislite kako bi bilo dobro da na poslu kancelariju delite sa najboljim prijateljem, a ne sa nekim ljudima koji ne razumeju vas niti vi njih. Obično se dogodi da „slučajni partneri“ nisu te sreće da im se osoba sa kojom sarađuju dopada tako i toliko da bi sa njom želeli da se druže i u slobodno vreme. U slučaju slavnih i Holivuda ego manijaka je mnogo više nego što možete i da zamislite, pa ipak, to ne znači da „srodnu dušu“ ne možete da pronađete!

Od trenutka kada su se pojavili glumci, scenaristi i ortaci Matt Damon i Ben Affleck u Holivudu je češće počelo da se priča o tome ko se sa kim druži i koliko je teško ili lako pronaći srodnu dušu u moru tih likova opterećenih sobom. Pokazalo se da druga za čitav život možete naći i na radnom mestu, u ovom slučaju na snimanju!

1. James Franco i Seth Rogen

Seth Rogen i James Franco su postali najbolji prijatelji još od trenutka kad su se upoznali na snimanju prerano prekinutog serijala Freaks and Geeks. Od tada su zajedno radili na Pineapple Expressu, ne treba zaboraviti ni Knocked Up, This Is The End, kao i video parodiju na Kim Kardashian i Kanye Westa.

2. Ryan Reynolds i Sandra Bullock

Nakon što su zajedno radili na filmu The Proposal, Ryan nije imao šta da kaže o svojoj koleginici osim da je fenomenalna. Prijateljstvo koje su izgradili učinilo je da i njihova saradnja na filmu bude pitka i savršeno uklopiva. Oboje su nakon ovog filma svoje karijere podigli na viši nivo, i to zasluženo. Nakon 10 godina prijateljstva snimiti film sa najboljim drugom ili drugaricom zaista zvuči kao prava stvar!

3. Ian McKellen i Patrick Stewart

Oni su svojim obožavaocima dali toliko toga, od sjajnih filmskih dueta do fotografija na kojima drže voštane figurice jedno drugoga. Igrali su u brojnim filmovima zajedno, ali predstave po kojima su ih mnogi zavoleli i pamte ih su svakako Waiting for Godot i No Man’s Land. Naravno, ko voli X-Men pamti ih iz dotičnog filma.

4. Zooey Deschanel i Joseph Gordon Levitt

Voleli smo ih u (500) Days of Summer, i činjenica da je ovaj film imao tako veliki uspeh leži u jednostavnoj, a snažnoj hemiji koja se na ekranu pojavi svaki put kada Zooey približite Josephu Gordonu Levittu. Njih dvoje su drugari više od 10 godina i mnogo su pomogli jedno drugome tokom odrastanja u haotičnom svetu slavnih. Ponovo se šuška o njihovoj saradnji, tako da se iskreno radujemo ovom dvojcu…

nepokoren Filmska recenzija: „Nepokoren“ tinker taylor soldier spy 10 najboljih špijunskih filmova Meet Mickey Jazz Budite deo filma Meet Micky Jazz! Fight Club 10 stvari koje sigurno niste znali o filmu „Fight Club“ · · · ·