Coca Cola na vodi
U VAZDUHU · promo

Brojni ljubitelji Coca-Cole okupili su se u Mikser Hausu na kreativnoj radionici humanitarnog karaktera. Na taj način obeleženo je 100 godina autentičnosti ikone pop kulture koja tokom celog veka svog postojanja inspiriše umetnike širom sveta. Upravo zato, kompanija Coca-Cola odlučila je da kroz ovaj događaj doprinese lokalnoj zajednici, ali i da nadahne ljude da kreativno razmišljaju i od naizgled malih i običnih stvari stvore nešto originalno.

U pozitivnoj atmosferi, uz timski rad poznati, predstavnici medijskih kuća, zaposleni Coca-Cole i partneri izradili su maštovite kreacije upravo od čuvene Coca-Cola flašice. Pod budnim okom umetnika udahnuli su drugi život „kontur“ flašicama i tom prilikom nastali su predmeti poput stočića, lustera, polica, vaza.

Aleksandar Josipović i Zoran KesićOtvori galeriju

Po završetku radionice, učesnici su se tokom humanitarne aukcije nadmetali za izrađene predmete, a sva prikupljena sredstva namenjena su obnovi sportske sale i nabavci sportske opreme za osnovnu školu u Dimitrovgradu. Kompanija Coca-Cola udvostručiće sumu svih prikupljenih sredstava, kako bi učenicima ove škole omogućila što bolje uslove za uživanje u pokretu.

Gospodin Monopol i Srbija Gospodin MONOPOL dolazi u Srbiju Gorenje Gorenje je šef u kuhinji! Ušće rođendan UŠĆE SC slavi 6. rođendan uz Neverne bebe, Who See, poklone i popuste Mladi lideri Otvoren Carlsbergov konkurs „Program za lidere budućnosti“