pagecover234
KULTURA · fotografija

Kao i sva druga živa bića na ovoj planeti, i drveće pronalazi način da se adaptira na svoje, ne baš uvek prijateljski nastrojeno, okruženje. Pogledajte kako je to pošlo za rukom primercima sa sledećih fotografija.

Primetićete da su neka stabla u potpunosti savijena i rastu horizontalno, najverovatnije zbog uticaja jakog vetra, dok je kod drugih korenje izašlo na površinu, kao u slučaju drveta čije se korenje savršeno integrisalo sa šetalištem na kome se nalazi. Ovakav čudan primer, ali i još mnoge druge iz naše selekcije drveća koje odbija da umre, možete pregledati u galeriji ispod. Neka vas istrajnost ovih veličanstvenih biljaka inspiriše u prevladavanju vaših trenutnih teškoća.

Drveće koje odbija da umreOtvori galeriju
pagecoveroldest Najstarije fotografije svetskih metropola Kim Kardashian i Kanye West Nova knjiga portreta čuvene fotografkinje Annie Leibovitz page_cover Život u Ruskom carstvu pre revolucije These-Photos-Look-Like-Renaissance-Paintings-In-Real-Life_cover Fotografije koje izgledaju kao moderne verzije renesansnih slika · · ·