Batica u budoaru
U VAZDUHU · urban flash

Ne bi bilo baš nimalo čudno da pod pojmom budoara i ulepšavanja zateknemo čitave serije fotografija žena kako kroz istoriju u malenom elegantno nameštenom salonu poziraju nage ili oskudno odevene.

Ipak, jedna dama je ipak umešala prste u ovaj posao, i to supruga i fotograf Masika May, koja je napravila novu seriju fotografija uz pomoć svog supruga koji je uvek spreman da pozira svojoj najmilijoj umetnici…

Kanadska fotografkinja Masika May želela je da promeni perspektivu posmatranja i sagledavanja pojmova vezanih za združene pojmove kakvi su erotika i senzualna strana života na selu. Od sena do poziranja uz konje Masika je obuhvatila veliki broj stereotipa koji se mahom vezuju za takozvane ruralne pomalo idilične i pastoralne prizore, gde je žena bujna i rodna kao priroda u kojoj je prikazana.

Umesto rodne deve tu je Brandon, Masikin suprug koji je pristao da učestvuje u ovom foto-sešnu iako nije ni sanjao da će baš on postati viral i obići planetu putem neta. Svima je potreban dašak svežeg vazduha, pa čak i onima koji ne vole seoski turizam!

Neko pozira velikom umetniku a Brandon supruzi MasikiOtvori galeriju
Ellie Goulding Poznate žene koje su napravile pauzu u karijeri Pogrešni tekstovi Koje pesme uporno pevate pogrešno Svet viđen njihovim očima: Kako vide životinje Svet viđen njihovim očima: Kako vide životinje Ruska igrališta Ruska igrališta za decu koja bude nemire · · · ·