Dugi prsluk
PULS GRADA · moda

Modni trendovi se vrte u krug, te naravno ostaje zaključak da će se u nekom trenutku sve vratiti na početak. Međutim, čudo zvano dugi prsluk još uvek je sveže i čeka da bude otkriveno!

Kroj dugog prsluka je takav da je na svim pravim mestima uzak, može pokazati i izdužiti vašu figuru i učiniti da izgledate jako i spremno na sve. Šta vam se ne sviđa? I dalje ste skeptični? Nećete biti nakon što vidite koje sve mogućnosti ovaj komad garderobe pruža.

Vreme je da budemo inovativne. Daćemo vam pet načina kako da nosite dugi prsluk i budete apsolutne trend seterke.

1. Kežual

Savšen način da nosite dugi prsluk, uparite ga sa jednostavnom bluzom dugih rukava ili košuljom, bitno je da se boje prsluka i bluze ili košulje razlikuju. Skinny jeans je treći važan sastojak ove super kombinacije, u nekoj tamnoj boji, naravno, i obujte jednostavne cipele. Ovo je odličan način da budete super obučene bez ikakve posebne muke.

2. Atraktivno

Dugi prsluk sjajno ide i uz elegantniju kombinaciju, i uz kežual dnevne varijante. A to znači da opušteno možete da ga „šetate“ i kao deo večernje garderobe. Zasigurno će vas svi primetiti.

3. Jednostavno

Ako vas mrzi da se preterano doterujute, samo ukombinujte cipele i prsluk, stavite maramu ili ogrlicu i spremne ste za danas. Odisaćete svežinom i jednostavnošću, i garantovano ćete se dobro osećati tokom celog dana.

4. Poslovno

Cipele na štiklu, tašna i zavezan prsluk oko struka, to je prava poslovna kombinacija. Možete se odlučiti i za suknju i za pantalone, bitno je da dugi prsluk ne bude otkopčan. Ako odete na razgovor za posao ovako obučene, sigurno će vas primetiti u gomili dosadnih poslovnih autfita.

5. Primetno i razdragano

Bitno je samo da prsluk bude što upadljivije boje a vi imate osmeh. Možete ga nositi u grad, na posao, na sastanak. Ukombinujte ga sa nekim ludim cipelama i cela ulica će vam zavideti na stilu.

arabiancdn.style.com Trend sezone: Majice koje otkrivaju ramena Sajsi MC S ofingera: Sajsi Mc https://www.youtube.com/watch?v=VOcnEEbv5_8 adidas Originals & Kate Moss: Povratak u budućnost Muški kupaći Koju vrstu muškog kupaćeg kostima da odaberete ·