47
KULTURA · fotografija

Porodica Bergeron godinama unazad pravi presmešne božićne čestitke, a upravo su objavili i kako će čestitati praznike prijateljima u 2018 godini.

Vodite računa da dok listate našu galeriju ne jedete ništa ali i ne pijete ništa, jer može se dogoditi lako da se zagrcnete…

Tokom praznika šaljemo i primamo čestitke, ali sve su nekako iste. Deda Mraz, jelke, sneg i Sneško Belić su motivi koji pretežno dominiraju. Majk i njegova žena Laura, sa svoje dve ćerke hteli su da razbiju monotoniju čestitanja praznika, stvarajući urnebesno smešne čestitke. Svake godine biraju drugačiju temu, a vremenom je pravljenje ovakvih čestitki, za njihovu porodicu, postala stvar tradicionalnog obeležavanja božinih praznika. Inspiraciju pronalaze u popularnoj kulturi, okruženju ili u prošlosti.

Bez obzira na to odakle im dolaze ideje, ova porodica svake godine ulepša Božić korisnicima interneta svojim otkačenim rešenjima. Pogledajte u našoj galeriji na koji način im to uvek polazi za rukom.

Neobične božićne čestitkeOtvori galeriju

Kina Najbolje panorame 2017. Praznični portret Napravite savršen praznični portret pagecover Albert Votson: Portreti poznatih ličnosti majstora fotografije BbKWDncAlcF-fafapng__880 I nameštaj ume da pati · · ·