Grafikoni
U VAZDUHU · urban flash

Danski pisac Mikael Wulff i ilustrator Anders Morgenthaler su kreativni tim poznat pod imenom Wumo koji je zaslužan za fantastičnu kolekciju grafikona koja razotkriva bolne istine o zapadnjačkoj kulturi.

Wumo je uspešan dvojac koji sarađuje još od 2001. godine, kada su se okupili da bi napravili svoj prvi nagrađeni crtani film. Popularnost Morgenthalera i Wulffa rasla je sa brojem radova, kao i blogova i izdavača koji su za njih bili zainteresovani, a njihovo najnovije postignuće je strip koji je redovno počeo da izlazi u velikom New York Times-u. Njihova vickasta serija grafikona i dijagrama koja pruža uvid u probleme i kvaziprobleme zapadnog sveta veoma je zanimljiva, a u to da je i veoma tačna možete se uveriti u našoj galeriji.

Duhoviti grafikoni razotkrivaju svakodnevne istine zapadnog sveta Otvori galeriju
Lupita Nyong’o Magazin People proglasio Lupitu Nyong’o najlepšom ženom na svetu Istorija bicikla Simpatičan animirani video koji ilustruje evoluciju bicikla Prada Prada Candy Floral: Novi ženstveni miris za proleće IPhone iPhone ogledalo koje ismeva „selfie“ kulturu ·