Beosport
PULS GRADA · shopping

Od Oxford Street-a u Londonu do Rajićeve u Beogradu! Sa velikim oduševljenjem smo dočekali vest da je prestižni engleski brend Dune London, posle 25 godina globalnog postojanja i diktiranja modnih standarda obuće i aksesoara, pre izvesnog vremena stigao i u naš grad.

Svetski poznati brend smestio se u samo srce naše prestonice, u TC “Rajićeva”, gde možete naći bogat i moderan izbor ženske i muške obuće i aksesoara koje karakteriše vrhunski kvalitet, savršena udobnost i unikatni dizajn sa mnoštvom detalja.

Požurite i posetite Dune London prodavnicu narednih dana. Nova kolekcija proleće/leto je upravo stigla i donosi potpuno neočekivane i posebne doživljaje kroz raznolikost boja, detalja i pažljivo biranih modela za sve namene.

Deo asortimana iz nove kolekcije proleće/leto vam predstavljamo u nastavku…

Prestižni engleski brend Dune LondonOtvori galeriju

Ukoliko smo vam zagolicali maštu i želite da pogledate i ostale modele iz nove kolekcije, posetite Dune London Facebook, Instagram stranicu ili prodavnicu u TC Rajićeva na drugom spratu.

Priznaćete da su modeli zaista posebni, drugačiji i trendi, te da imamo jako veliku sreću što su izabrali baš Beograd za njihovu novu destinaciju.

Chuck Taylor All Star Color Block Chuck Taylor: Color Block Renesansa Škrabac Škrabac: Savršen poklon za vašeg muškarca Ko.misia Ko.misia: Obucite se na stajliš berzi odeće Panasonic Slušaj omiljenu muziku i poleti iznad Beograda · ·