put
U VAZDUHU · urban flash

Kada putujete, veoma je bitno odabrati prave saputnike. Ako si od onih koji vole da leže na plaži po ceo dan neće ti baš biti prijatno u društvu nekog ko voli stalno da menje mesta i istražuje lokalitet u kojem ste smešteni. Ipak, treba da budete na odmoru a ne na paklenom putovanju.

Sarah Cooper, kreatorka The Cooper Review, komičarka i ilustratorka, tvrdi da na svetu postoje dve vrste putnika i ona ih je predstavila komičnim ilustracijama. Radujete li se odmoru bez interneta ili ne možete da poverujete da neko očekuje da ne budete onlajn samo jer ste na odmoru? Uvek kupujete mape, imate silne aplikacije u mobilnom telefonu koje će vam pomoći da se locirate, ili se prepuštate trenutku, pa gde stignete? Već primećujete neke razlike? Možda vam je jasno na koja to dva tipa putnika Sarah Cooper misli. U svakom slučaju zavirite u našu galeriju i uživajte u zanimljivim ilustracijama.

Ilustracije: Sarah CooperOtvori galeriju
reči Izgubljeni u prevodu: Značenja reči u drugim jezicima Video koji svedoči o tome kolika je moć lepe reči Video koji svedoči o tome kolika je moć lepe reči If I Could Talk „If I Could Talk“ – kratak film o psećem životu predmeti Ovako izgledaju najstariji poznati predmeti i odeća · ·