Qatar
U VAZDUHU · promo

Qatar Airways je ponudio putnicima iz Srbije fantastičnu promociju za biznis klasu “dvostruki luksuz” do mnogih uzbudljivih destinacija širom sveta. Putnici koji kupe kartu u biznis klasi (ili prvoj klasi tamo gde biznis klasa nije raspoloživa) dobiće besplatno još jednu kartu u biznis klasi za svog saputnika, za koju će platiti samo takse.

Karte se mogu kupiti putem sajta www.qatarairways.rs/globalsale ili u predstavništvu Qatar Airways-a u Beogradu u Knez Mihailovoj 30 ili u svim ovlašćenim turističkim agencijama.

Na ovaj način Qatar Airways svojim lojalnim putnicima omogućava da dožive najbolju biznis klasu na svetu i uslugu sa 5* po specijalnim uslovima, kao i da iskuse najbolji aerodrom na Bliskom istoku –  Hamad International Airport u Dohi, koji nudi odlične konekcije do brojnih atraktivnih destinacija širom sveta.

Qatar Airways ima modernu flotu od 157 letelica i razvijenu mrežu od 146 poslovnih i turističkih destinacija širom sveta, kao što su Bangkok, Bali, Šri Lanka, Puket, Singapur, Šangaj, Džakarta, Najrobi, Buenos Aires, Majami, Njujork, Pert, Melburn i mnoge druge destinacije.

Na godišnjoj dodeli nagrada renomirane globalne istraživačke kuće Skytrax 2014, Qatar Airways je dobitnik čak tri prestižna priznanja: najbolja biznis klasa na svetu (drugi pur zaredom), najbolji biznis lounge na svetu i najbolja aviokompanija na Bliskom istoku.

Qatar Airways-ovi putnici biznis klase na aerodromu u Dohi na raspolaganju imaju Al Mourjan Business Lounge, koji postavlja nove standarde nudivši vrhunski, luksuzni doživljaj i usluge kao što su 1,000 mesta za sedenje, četiri zone sa restoranima, porodične sobe, sobe za odmor, biznis centar.

Logo Otvoreni prvi konkursi Carlsberg i Dunđerski Fondacije Izložba „Kako sunce vidi vašu kožu“ Izložba „Kako sunce vidi vašu kožu“ u Knez Mihailovoj #lizazov, selfie foto-konkurs Novi selfie foto-konkurs: Izazovi vrelinu uz #lizazov Super kartica Super Kartica mobilna aplikacija od sada uvek pri ruci