Audrey Horne
PULS GRADA · moda

Gužva oko nastavka serije „Twin Peaks“ kao da se malo stišala i ljudi koriste priliku da pogledaju stare epizode, pre emitovanja novih sledeće godine. Sećamo se da je okidač svih događaja u ovom malom mestu telo nađeno uvijeno u celofan, ali kad malo bolje razmislite džemperi su prave zvezde ove serije. Pogotovu, ako ih nosi Audrey Horne, lik koga u seriji tumači glumica Sherilyn Fenn.

Svaki komad trikotaže koji se pojavio tokom snimanja serije savršeno se uklapao u neverovatnu i često bizarnu strukturu same priče. Svaki od junaka imao je priliku da se pokaže i u svojoj udobnoj, vunenoj varijanti, izuzev možda glavnog agenta Dalea Coopera, koji je najčešće viđan u klasičnom odelu i beloj košulji.

Često smo tokom devedesetih mogli da viđamo slične džempere na našim sugrađanima, koji su se pogođeni ličnim i kolektivnim istorijskim teskobama osećali verovatno kao neki od junaka serije Twin Peaks.

Džemperi iz serije "Twin Peaks" Otvori galeriju
lindex Kolekcija „Jean Paul Gaultier za Lindex” od 22. oktobra u radnjama u Srbiji Deca poznatih Deca poznatih vladaju modnim pistama Odela Najbolja muška odela na filmu Pharrell Williams Adidas Kada poznati dizajniraju patike · · ·