džemperi
PULS GRADA · moda

Znate sigurno, deda uvek nosi (pleteni) džemper. Da li vi nosite džempere ili vam se oni čine kao nešto što vas neizbežno čeka u starosti, pa tražite neke alternativnije komade garderobe da se osećate modernije? Verujte nam, muški džemperi „starog kova“ mogu izgledati sjajno na mladićima, i totalno su u trendu ove zime.

Moderni i mladalački krojevi džempera, ali potpuno bazirani na modelima u kakvim ste viđali svog dedu, dominiraju ovih jesenjih i zimskih dana. Pojedini su pogodni samo da se nose u posebnim prilikama dok druge možete nositi svakodnevno. Nemojte misliti da su (pleteni) džemperi stvar koja priliči samo starijim muškarcima, to je potpuno pogrešno! Džemper od kašmira će savršeno ići na vaše farmerke i dati vam potpuno kežual izgled, a i ne zaboravite, zima dolazi, morate se oblačiti slojevito. U galeriji pogledajte neke od najboljih džempera za ovu godinu.

River IslandOtvori galeriju

Videli ste, neke modele možete da nosite umesto sakoa i da i dalje izgledate veoma elegantno, druge možete da nosite umesto jesenje jakne. Možda svih modela nema kod nas, ali imate sada smer u kom se kreću krojevi i boje muških džempera za ovu zimu. Samo napred, preduhitrite košavu i prvi sneg!

BAFE BAFE – Najveća modna manifestacija mladih landscape-1477384490-pink-2 Novi modni trend – 50 nijansi roze TEMA-FS 29. Fashion Selection u Beogradu muška moda Evo zašto ne želimo da se vrati muška moda 70-ih ·