džintonikcaj
PULS GRADA · gastro

I mi smo mislili da se šale ali ne. Izgleda da mnogi vole taj specifičan ukus džina i tonika, ali ljudi obično ne znaju da stanu. Piće često ume da se otrgne kontroli, a to je loše po vaše zdravlje. Posebno ako pijete tokom nedelje može da vam stvori i težak mamurluk, što je dodatni problem ako idete na posao.

Ništa zato, luksuzni prodavac Fortnum & Mason osmislio je malene kesice nalik na čaj, koje su naravno bez alkoholnih jedinjenja, spravljaju se sa vodom, imaju savršen ukus džin-tonika ali nakon ispijanja ovakvog pića neće vas mučiti mamurluk!

Tajna je u nekoliko savršenih sastojaka među kojima prednjače zeleni čaj, korijander, komorač i šumska borovnica. Ovi sastojci se i inače stavljaju u džin tokom njegove proizvodnje tako da će ukus biti pravi, čak i ako nema alkohola.

Dodatno savršenstvo čine mrvice limuna, sušeni lajm i krastavac koji svaka ova kesica sadrži, tako da je slogan koji glasi:“Uživajte bez posledica“ sasvim na mestu!

Svaka kutija sadrži 15 kesica i cena jedne kutije trenutno iznosi oko 12 australijskih dolara.

Saint Ten - prijatan žamor i fino gastro okruženje Hotel Saint Ten: Da li ste raspoloženi za branč? cover Ukusne bombone pravo iz 3D štampača cover Koje namirnice treba prati pre upotrebe, a koje ne cover Napravite legendarnu pitu sa višnjama iz serije Twin Peaks · · · ·