Game-of-Thrones-Dany-Featured
KULTURA · knjige

Fanovi dela Džordža R. R. Martina željno prate svaku njegovu objavu na društvenim mrežama. Ova najnovija istovremeno ih je obradovala i razbesnela.

Autor veoma popularnog serijala Pesma leda i vatre koji je adaptiran u svetski popularnu seriju Igra prestola, najavio je da će objaviti novu knjigu u 2018. godini. Međutim, uprkos tome što je šesti deo serijala, pod nazivom Vetrovi zime jedna od najiščekivanijih knjiga poslednjih godina, autor je potvrdio da ona neće izaći do kraja 2018.

Umesto nje, čitaoci će imati priliku da uživaju u istoriji dinastije Targarjen od 300 godina pre dešavanja serijala. Prvi tom ovih priča, pod nazivom Vatra i krv, biće dostupan od 20. novembra. Još se ne zna da li neka od ovih priča ima veze sa glavnim serijalom. Mnogi fanovi razočarani su novom objavom i pitaju se koliko će još čekati na nastavak omiljenog serijala.

Ju Nesbe dolazi 7.maja Ju Nesbe dolazi u Beograd 7. maja! page-molijer Molijerovi dani u Francuskom institutu IMG_5099 Promocija zbirke pesama „Smešna muka“ Borisa Mladenovića FCS promocija Mikanove knjige Promocija knjige “Češka škola u raljama soc-neorealizma” · · ·