Easybox
PULS GRADA · gastro

Da li vam je planiranje obroka, kupovina namirnica postala naporna, čekanje u redovima gubljenje vremena? EasyBox dostavlja recepte i sve potrebne namirnice, u tačno odmerenim količinama, za pripremu obroka u vašem domu. Recepti se menjaju svake nedelje, tako da sa svakom dostavom učite da kuvate zanimljiva jela i upoznajete kuhinje raznih delova sveta. EasyBox ekipu čine Ivana, Marko i Mirjana, a mi smo porazgovarali sa Ivanom Novaković u želji da saznamo više o ovoj interesantnoj gastronomskoj pojavi.

Kako i gde je nastao ovakav koncept?

Ideja je potekla nakon našeg boravka u Švedskoj, kada smo prvi put isprobali ovaj koncept i shvatili njegove prednosti. Kada smo se malo detaljnije informisali, shvatili smo da postoji svuda u svetu, osim u Srbiji.

I sad jedno veče u Beogradu, spremamo večeru i naravno nešto od sastojaka nedostaje. I prodje kroz glavu da bi bilo odlično da sada imamo onaj paket iz Švedske… Shvatimo koliko prednosti ima cela ta priča i tada smo rešili da pokrenemo ovaj koncept i u Beogradu, jer zašto da ne! Narednih godinu smo radili na razvijanju ideje.

Šta su prednosti korišćenja EasyBox-a?

Svo troje volimo da kuvamo, ali naravno problem je gubljenje vremena u nabavci, a onda dolazi i sledeći problem – kupovina velikih količina koje nisu potrebne. U jelo ide kašika tahinija, moram da kupim teglu; dve kašike soja sosa, mora da se kupi flašica. I onda to stoji i čeka ko zna kada da bude upotrebljeno. Ovako u kutiji ide sve tačno odmereno, nema bacanja niti para niti sastojaka.

Tasty fresh appetizing italian food ingredients on old rustic wo

Kako funkcioniše EasyBox?

Svake nedelje na našem sajtu možete pronaći nove raznovrsne recepte. Trudimo se da jela budu zanimljiva, da su zastupljene kuhinje iz celog sveta. Poručivanje se vrši putem sajta, tako što izaberete paket prema potrebama (za 2 osobe ili porodični), kao i broj recepata. Moguće je odabrati bilo koje jelo, kao i termin dostave. Zatim na adresu donosimo sve što je potrebno za pripremu odabranih recepata. I onda zaista kuvanje postaje zabava. Tu su takođe i savršeni recepti za smoothie, prepuni sastojaka koji imaju mnoge prednosti za vaše psihofizičko zdravlje.

Šta sve sadrži jedan EasyBox i da li se u njemu nalazi baš svaki sastojak vaših recepata?

U našim EasyBox paketima nalazi se sve što je potrebno da pripremite ukusna jela, kao i savršen smoothie. Tu su kartice sa receptima, sve potrebne sveže namirnice, svi potrebni začini. U kući je potrebno da imate najosnovnije namirnice: ulje, so, biber. Takođe, sve je sortirano i odmereno u tačnim količina za recept, tako da smo se trudili da maksimalno olakšamo pripremu obroka. Meso i mlečni proizvodi su posebno sortirani i upakovani u specijalni izolacioni materijal koji osigurava da namirnice ostanu sveže i bezbedne za upotrebu.

Kakve recepte imate u ponudi i koliko su jela zahtevna za pripremu?

Na meniju možete da očekujete raznovrsnu ponudu i da isprobate različite kuhinje sveta. Jela su interesantna i jednostavna za pripremu, bez upotrebe komplikovanih tehnika, tako da i oni koji su do juče spremali samo kajganu, uz naše kartice sa instrukcijama moći će bez problema da pripreme svaki obrok.

Kako odabirate namirnice koje ulaze u EasyBox?

Vrlo nam je bitno da su namirnice odličnog kvaliteta, a povrće i voće nabavljamo direktno od farmera iz okruženja i na taj način skraćujemo put od proizvođača do tanjira.

Brza hrana i gotova jela su ok ponekad ali ipak su puni aditiva i skrivenih sastojaka, takođe nismo upoznati ni sa načinom pripreme istih. Verujemo da je zajedničko kuvanje kreativno i može biti zabava za celu porodicu, društvo, a i promoviše zdrav način ishrane.

Pošto imamo ekologa u ekipi, svi smo postali eco friendly. U skladu sa tim, dali smo sve od sebe da za naše pakete (uglavnom) koristimo razgradive materijale. takodje opšte je poznato da se bacaju velike količine hrane, tako da je ovo način da stimulišemo svakoga da doprinese očuvanju prirodnih resursa

Za nas, kuvanje je zaista zabava, a želimo da i drugi tako dožive, a ne kao nešto što se mora, zato smo se (maksimalno) potrudili da im to i omogućimo i poručimo: naručite EasyBox pakete, uverite se u prednosti, budeite kreativni i zaista otkrijte pravu radost kuvanja.

džintonikcaj Džin i tonik, ali ne i mamurluk Saint Ten - prijatan žamor i fino gastro okruženje Hotel Saint Ten: Da li ste raspoloženi za branč? cover Ukusne bombone pravo iz 3D štampača cover Koje namirnice treba prati pre upotrebe, a koje ne · ·