Edible Cinema
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Poseta bioskopu može biti iskustvo za sva čula. U saradnji bioskopa Soho House i Teatime produkcije stvoren je Edible Cinema, to jest bioskop u kome je dozvoljeno jesti. Tokom filma možete da jedete večeru, koja je ponuđena u skladu izborom filma.

Kada dođete u Edible Cinema dobije poslužavnik, na kome se nalazi nekoliko kutijica u kojima se nalaze male količine hrane i pića. Na osnovu scene koju gledate otvarate kutije sa hranom i isprobavate hranu.

Tokom filma Panov lavirint (2006), publika jede dimljene kokice sa mirisom borovine, pošto se jedna scena dešava u borovoj šumi. A, ako gledate film Čarli i fabrika čokolade, ponuđene su vam specijalne žvake koje imaju ukus gurmanskog obroka.

Očekivano, karte za projekcije su rasprodate.

Kako zaista žive vaši FB prijatelji Kako stvarno žive vaši Facebook prijatelji Kućice manje od spavaće sobe Oni žive u kućama manjim od vaših soba Institut robotike, Sankt Petersburg, Rusija Brutalizam – arhitektonski stil koji volimo da mrzimo Kuća trgovca Stamenkovića u Kralja Petra Art Nouveau na beogradski način