LG G4
U VAZDUHU · tech/web

EISA, Evropsko udruženje za zvuk i sliku (www.eisa.eu) objavila je pobednike nagrada za sezonu 2015-2016. Tehnički eksperti iz 50 vodećih specijalizovanih magazina iz 22 evropske zemlje izglasali su 59 uređaja u svojim kategorijama, uključujući nagrade kao što su Najbolji evropski pametni televizor, Najbolji evropski kompaktni fotoaparat i Najbolje evropske slušalice.

Da bi osvojio EISA nagradu, uređaj prolazi kroz detaljne i iscrpne testove. Prvi deo se odnosi na testiranje uređaja od strane članova EISA, dok se drugi deo odnosi na demokratsko glasanje kako bi se stvorio pan-evropski konsenzus u vezi sa vrhunskim kvalitetom proizvoda.

Jorge Goncalves, predsednik EISA je izjavio: „Kada postoji toliko mnogo proizvoda na tržištu, pravi izbor nije lak za kupca. EISA nagrade su tu da pomognu i da daju fokus na najbolje proizvode sa dodatnim uverenjem da su ti uređaji preporučeni od strane 50 nezavisnih eksperata širom Evrope.“

EISA nagrade će biti zvanično dodeljene za vreme IFA sajma u Berlinu, najvećeg sajma potrošačke elektronike u Evropi koji se održava od 4. do 9. septembra.

Među nagrađenim uređajima nalaze se:

SMART  TELEFON SA NAJBOLJOM KAMEROM:  LG G4
NAJBOLJI TABLET :  Lenovo YOGA Tablet 2 Pro
NAJBOLJI SMART  TV: LG 65UF950V
NAJBOLJI SMART  TELEFON  ZA ŠIROKU UPOTREBU: Huawei P8
NAJBOLJI NAPREDNI SMART  TELEFON:  Samsung Galaxy S6 edge
NAJBOLJI  potrošački DSLR fotoaparat 2015-2016: Nikon D5500
NAJBOLJI   PROFESIONALNI DSLR  FOTOAPARAT:   Canon EOS 5DS/5DS R
foto inovacija 2015-2016:  DxO ONE
NAJBOLJA FOTO I VIDEO KAMERA:  Panasonic LUMIX DMC-G7/G70
NAJBOLJI ZVUČNICI: Bowers & Wilkins CM6 S2
NAJBOLJE  SLUŠALICE:  Sennheiser MOMENTUM 2NAJBOLJI IN-CAR HEAD UNIT: Kenwood DNX7150DAB

Spisak svih  nagrađenih  uređaja  dostupan ovde.

Viber Viber otvara vrata centralnoj i istočnoj Evropi Find your VS Shade Mobilna aplikacija koja vam pomaže da pronađete idealnu boju za kosu Gedžet Saent povećava produktivnost Pametni gedžet Saent – ključ veće produktivnosti WalkCar - novi japanski izum WalkCar – nov način putovanja