EKO Srbija trka
U VAZDUHU · promo

Kompanija EKO Srbija učestvovala je u humanitarnoj Trci zadovoljstva koja je bila deo 30. Beogradskog maratona održanog 22. aprila u Beogradu.
Na jubilarnom 30. Beogradskom maratonu bilo je više od 7.000 učesnika dok je broj posetilaca i ljudi koji su podržavali sve učesnike premašio 20.000. Njima ni oblaci ni vetar nisu smetali da uživaju u ovoj manifestaciji. Nakon mnogo godina srpska atletika dobila je i pobednika Beogradskog maratona. Ove godine to je bila naša poznata atletičarka Olivera Jeftić.

Na Beogradskom maratonu, osim dve glavne discipline maratona i polumaratona, održana je Trka zadovoljstva u kojoj je učestvovalo više od 20.000 ljudi. Trka zadovoljstva se trči u dužini od pet kilometara. Tim EKO Srbije, u kojem je bilo 30 zaposlenih iz ove kompanije, učestvovao je u okviru Trke zadovoljstva kao deo BELhospice tima. Inače, BELhospic, centar za palijativno zbrinjavanje, prikuplja novac za izgradnju prvog stacionarnog prihvatilišta za terminalno obolele pacijente. Kompanije i njihovi zaposleni koji su ove godine na maratonu trčali kao deo BELhospic tima sakupili su više od 50.000 evra. Noseći specijalno kreirane majice za ovu trku, svih 1.000 trkača BELhospice tima, među kojima su bili i zaposleni EKO Srbija, svojim angažovanjem pokušavali su da dodatno podignu svest o ovoj ustanovi čija je glavna poruka – Budi tu!

Beogradski maraton, a pogotovo Trka zadovoljstva, bila je prava prilika da, ne samo zaposleni iz EKO Srbije već i iz ostalih kompanija, pokažu timski duh i entuzijazam, kao i mogućnost da se kvalitetno vreme provede i van kancelarije.

Startaj preduzetnici Direct Media osvojila svetsko priznanje! Lindex3 Otvorene nove Converse i Lindex prodavnice 2017-04-24_16-53-09DSC_1891 Predstavljena monografija „Čudo u Čibu“ Fenty-Collection_Creeper2 Puma x Fenty by Rihanna u BUZZ šopovima · · · ·