Divergentni
KULTURA · film/TV

Smeštena u zapanjujućoj budućnosti posleratnog Čikaga, prva od priča Veronice Roth iz popularnije trilogije uskoro će se pojaviti i na bioskopskom platnu.

Kada je neka knjiga ovakav bestseler, čini se da zaista predstavlja veliki uspeh prebaciti je na veliko platno i ne izneveriti čitaoce koji su prethodno taj svet samostalno zamišljali kroz čitava tri dela. Osim toga, jedno ovakvo ostvarenje ima za cilj da privuče i oduševi i sve one koji ništa ne znaju o romanima autorke Veronice Roth. Pa ipak, izgleda kao da je kompleksna budućnost u ovom slučaju vrlo interesantno izgrađena, a neobično dobar kasting imenuje nekoliko prilično velikih zvezda. Film Divergentni režirao je Neil Burger, a kao scenaristi na njemu radili su Evan Daugherty i Vanessa Taylor. Ekskluzivni trejler za ovaj film pogledajte ispod.

American Horror Story: The Coven TV recenzija: Američka horor priča (treća sezona) Paul Thomas Anderson Joaquin Phoenix Paul Thomas Anderson snima film po romanu Thomasa Pynchona Montevideo, vidimo se Tema: Novi srpski blockbuster Rođeni iz mraka U bioskopima: „Rođen iz mraka“ · ·