pagecoveranimals
U VAZDUHU · životinje

Portfolio ukrajinskog fotografa Sergeja Poljušenka je veoma obiman, ali i eklektičan. On pronalazi inspiraciju u različitim žanrovima fotografije, od slikanja foto-modela, pa do fotografisanja pejzaža. Kao i mnoge njegove kolege, i Sergej posebno uživa u fotografisanju portreta, ali za razliku od mnogih iz profesije, ne ograničava se samo na slikanje ljudi, već veliki deo svog rada posvećuje našim prijateljima iz životinjskog sveta.

U našoj galeriji možete videti kako izgleda kada jedan vrhunski fotograf izabere životinje za glavne subjekte svojih slika. Psi, mačke i veverice su samo neke od životinja koje su se pronašle ispred objektiva njegovog foto-aparata, a gledao je da ih fotografiše na različitim lokacijama, u različitim pozama i iz različitih uglova. Verujemo da ćete uživati u prelepim portretima ovih veličanstvenih životinja.

Portreti životinjaOtvori galeriju
pagecoverpsi Ovi psi su umislili da su mačke Neverovatan video kita koji skače iz vode Neverovatni snimak prikazuje 40 tona teškog kita kako iskače iz vode troy-moth-nikita-husky-rescue-14-1_cover Ovaj haski je inspirisao jednog fotografa Moja drugarica bubamara Mali slatki …. pacovi · · ·