Wacky Sheep
U VAZDUHU · trend

Ski-sezona je počela. Na nečiju radost ili ne tako veliko oduševljenje, eto zime. Onim prvima, kojima snežne padavine kroje staze uživanja, za dobar ugođaj niz planine potrebni su i adekvatna odeća i oprema. Drugima, koji zimu (ne)spremno dočekuju u gradu, dobro će doći malo vedrine i topline u bojama. Kreativni domaći brendovi spremno dočekuju i jedne i druge

Većina kvalitetne opreme i odeće za zimovanje i sportove na snegu na našem tržištu potiče od stranih proizvođača. Iako postoji nekolicina domaćih brendova koji su usmereni na ekstremne sportove, retko ko u svojoj ponudi obuhvata i snežne dane. Do sada je samo domaći Rope svoju proizvodnju usmerio i na snowboard, a nedavno mu se na belini snega pridružio i šarenoliki Wacky Sheep. Ova dva brenda i te kako umeju zimske dane da pretvore u užitak.

Wacky Sheep je mladi snowboard brand koji donosi toplinu na snegu. Njihov asortiman ne odnosi se na proizvodnju sportske opreme već odevnih komada i asesoara potrebnih borderima, ali i svima onima u gradu koji žele da se utople na trendi i kreativan način. „Ćaknuta ovca“ više je od modnog brenda – u pitanju je lifestyle koncept koji nudi kreativna rešenja iz oblasti industrijskog i grafičkog dizajna. Izdvaja se i po tome što pruža mogućnost mladim dizajnerima i svim potencijalnim kupcima da svoje ideje realizuju u stvaran proizvod.

Ekipu iza ovog brenda čine mladi dizajneri i ekstremni sportisti. Wacky Sheep je oformljen 2011. godine s proizvodnjom heklanih i štrikanih snowboard kapa. Inovacija na našem tržištu je što je za heklane kape moguće napraviti svoju kombinaciju boja i učestvovati u dizajnu svog komada odeće. Ove godine Wacky Sheep je asortiman upotpunio bandanama – dizajniranim maramama u kojima prkose gravitaciji kako je i nazvana nova kolekcija: We Defy Gravity. Izdvajaju se i po svojim nesvakidašnjim raznobojnim duksevima koji jasno daju do znanja da je akcenat ovog brenda na mladim dizajnerima i kreativnom iz Srbije.

Rope je svoje temelje položio dosta ranije, štampanjem majica davne 1997. godine. Prepoznatljiv stil i humor brzo je osvojio ulice Beograda. Dizajn-studio seli se iz dečje sobe u garažu i Rope polako ali sigurno postaje najuticajnija skate/wake/snowboard kompanija u ovom delu sveta. S rastom brenda, Rope počinje i da sponzoriše mlade skejtere, vejkbordere, snoubordere i underground bendove, organizuje brojna takmičenja i manifestacije i jača scenu sportova na ulici, vodi i snegu. Za zimske doživljaje pored tople odeće u svom prepoznatljivom stilu imaju u ponudi i snowboard daske jedinstvenih grafika i šarma.

Šta sve Wacky sheep i Rope imaju u ponudi pogledajte u galeriji:

Wacky SheepOtvori galeriju

 

Jamal Pobeda YouTube preduzetnika Nova godina Novogodišnje dekoracije UNICEF Magija UNICEF čestitki Frilenser Pošto sloboda?