Lisca fashion Alegra
PULS GRADA · shopping

Nije svaka žena zarobljenica veličine 38. Ali i one koje nose odeću većih brojeva, vole biti moderne i zavodljive. I mogu biti modne trendseterice i inspiracija ostalima.

Ovog puta donosimo nekoliko ideja kako se pobrinuti za elegantan stil i zavodljiv izbor donjeg veša i ako imate malo više oblina.

Donji veš većih veličina uobičajeno je u crnoj, beloj ili boji kože. Ali nema razloga da vaša garderoba bude dosadna. Među modnim trendovima izaberite svoj omiljeni – na primer ove godine izuzetno popularni cvetni dezen.

Otvori galeriju

Visoke gaćice sakriju i blago stisnu stomak, a ujedno su poslednjih godina sve modernije. Možete ih kombinovati sa omiljenim grudnjakom, a možete priuštiti i malo raznolikosti – ako obično nosite grudnjake sa penastim korpicama, ponekad isprobajte i grudnjake sa žicom. Delovaće vam nešto lakši ali će svejedno osigurati odličnu potporu grudima.

Otvori galeriju

Iznenadite sebe i dragoga nečim zaista seksi – donjim vešom u zavodljivoj crvenoj boji. Iako to neće biti vaš izbor za svaki dan, priuštite u svom garderoberu i donji veš za posebne prilike i za vaše samopouzdanje.

Iz kolekcije Lisca selection Queen RoseOtvori galeriju

Budite zadovoljne u svojoj koži, kakve god da ste – čak i ako ste punije, naravno uz pomoć Lisce.


Intersport_Miodrag-mitja-Bogdanovic-1607cover Sportska oprema za trendsetere Humanitarna aukcija Nezaboravni prvi rođendan Tike Shopa Black Friday „Black Friday“ u Mascomu! Anđela Jovanović & The Spot The Spot i Anđela Jovanović · · ·