coverEBA
U VAZDUHU · promo

Raiffeisen banka je ovogodišnji dobitnik dva priznanja u godišnjem izboru „Evropske bankarske nagrade“, koji organizuje renomirani britanski finansijski magazin „EMEA Finance“, i to nagrade za „Najbolju banku u Srbiji“ i „Najbolju investicionu banku u Srbiji“.

Pored dva priznanja Raiffeisen banke u Srbiji, Raiffeisen bankarska grupacija, koja posluje u 14 zemalja, osvojila je ukupno 23 nagrade u različitim kategorijama, što predstavlja rekordan broj priznanja za RBI.

“Dva priznanja koja nam je dodelio ovaj renomirani magazin predstavljaju pohvalu za odlične rezultate koje je banka ostvarila u 2016. godini, kao i za izuzetno poslovanje našeg segmenta investicionog bankarstva. Konstantno unapređujemo svoj poslovni model, uvodimo inovacije u skladu sa najsavremenijim bankarskim trendovima. Iz godine u godinu držimo jednu od vodećih pozicija na domaćem bankarskom tržištu, a prošle godine smo, kao pokrovitelj, učestvovali i u prvoj, istorijskoj emisiji obveznica u dinarima, koje je izdala Evropska banka za rekonstrukciju i razvoj“, izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: tržišni udeo banke, rast učešća određenih proizvoda na tržištu, profitabilnost banke, kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije.

Ovom nagradom Raiffeisen banka nastavlja uspešan niz od početka 2017. godine, nakon osvojene nagrade finansijskog magazina Global Finance za Najbolju banku u Srbiji u 2016. godini.

EMEA Finance je britanski finansijski magazin koji u svojim analizama pokriva dinamična finansijska tržišta u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

DSC_7470 Saradnja duga skoro dve decenije posetioci na izložbi o Mihajlu Pupinu „Pupin memorijalni projekat“ među prvih 5 svetskih projekata coverSTR8 Sarantis Grupa najavljuje partnerstvo sa Giannisom Antetokounmpom coveruniqaosiguranje European Business Awards: Dve nagrade za UNIQA osiguranje · · · · ·