emilia-clarke-making-stock-photos-2-5b0801c2e058b__700
U VAZDUHU · pop trash

Zvezda serije „Game of Thrones“ i novog hit-filma „Solo: Star Wars priča“ je odlučila da malo pauzira kada je reč o glumi u igranim filmovima i serijama i posveti se svojoj novoj strasti – poziranju za „stock“ slike kao generička „poslovna žena“.

Ona je u kratkom video intervjuu za sajt magazina Vanity Fair otkrila da je ovo definitivno sledeća faza njene karijere i ukazala na sve kompleksnosti i suptilnosti koje treba savladati kako bi nastala savršena „stock“ slika.

Emilija je između ostalog izjavila da želi da razume Microsoft i Power Point na „dubljem nivou“, kao i da je tek sad saznala „misteriju flomastera“.

Naravno, ne radi se o pravom intervuu, već je u pitanju urnebesna parodija urađena u stilu lažnih dokumentaraca, a Emilija je toliko dobro glumila da su mnogi fanovi poželeli da je jednog dana vide kao šefa u nekoj novoj verziji serije The Office.

U klipu iznad možete videti sav raskoš Emilijinog talenta za komediju, a ako vas zanima kako se ona snašla u svojoj novoj ulozi modela za „stock“ slike na temu biznisa, odgovor ćete pronaći u našoj galeriji.

Emilija Klark kao model „stock“ slikaOtvori galeriju
royal-wedding-a-bad-lip-reading-is-here-and-theres-a-golden-unicycle-up-for-grabs-people Parodija kraljevskog venčanja www.intouchweekly.com Najkraći brakovi među poznatim ličnostima matrimoniomeghanharryvestitiinvintati-1526731069 Modna policija na venčanju princa Harija i Megan Markl marvel-avengers-actors-then-vs-now-cover Evo kako su junaci filma „Osvetnici – Rat beskraja“ izgledali u detinjstvu · · · · ·