NG6
U VAZDUHU · promo

Ovu Novu godinu i Božić, Emmezeta slavi zajedno sa tobom. U veselom prazničnom duhu, velika nagradna igra „Novogodišnje super nagrađivanje u Emmezeti” obradovaće vas brojnim dnevnim i glavnim nagradama, kao i super popustima, koji se smenjuju a počeli su već 20. decembra!

Kako da osvojite dnevne i glavne nagrade ili se informišete o super dnevnim popustima? Posetite Emmezetin zvanični sajt i pronađite nagradnu igru. Sve što treba jeste da se prijavite i na taj način ostvarujete mogućnost da učestvujete u dnevnoj nagradnoj igri. Odgovorom na zabavno pitanje otkriće vam se dnevni popusti koji vas čekaju u narednom periodu. Svakog dana, do 12.1.2018, u Emmezeti vas očekuje mogućnost osvajanja dnevne nagrade uz jednostavno prijavljanje na sajtu, kao i popust na određenu kategoriju nameštaja, tehnike i dekoracije. Zavirite u Emmezeta kalendar poklona i popusta gde vas čekaju brojna iznenađenja…

Prijavite se i možete da osvojite televizor, veš mašinu, usisivač, dušek, ugradnu rernu, toster, jastuke i mnogo toga još… Čekaju vas čak 24 dnevne nagrade i 12 glavnih nagrada za koje konkurišu svi koji su ostavili svoje podatke za dnevne nagrade. Veliko izvlačenje dobitnika dnevnih i glavnih nagrada će biti 15. januara 2018. Priključite se i iskoristite šansu za super dobitke i popuste!

Igrajte se svakog dana i možda baš vi budete srećni dobitnik. Vredi učestvovati!

Takođe, ne propustite da svratite u Emmezeta centre u Beogradu i Čačku gde možete da izaberete sve potrebno za vaš dom. A čeka vas i veliki izbor novogodišnjih ukrasa i praznične dekoracije.


SvečanouručenestipendijeHemofarmfondacije Hemofarm: Podrška za najbolje studente državnih fakulteta Lexingtonbend Rajiceva Shopping Centar: Koncert Lexington benda Uniqa osiguranje Osiguranje kuće ili stana na nekoliko klikova od vas! 1(1) Humanitarne akcije METRO Srbija · ·