78
U VAZDUHU · promo

„Envoy Conference & Event Centar” se nalazi u samom srcu Dorćola, udaljen svega 5 minuta hoda od „Envoy” hotela u Gospodar Jevremovoj ulici broj 47.

Centar raspolaže sa pet konferencijskih sala koje zauzimaju površinu od 700m2. Na samom ulazu u konferencijski centar nalazi se prijemni lobi i registracijski pult, pogodan za doček i registraciju učesnika. Sve sale imaju dnevno svetlo i opremljene su najsavremenijom tehnologijom (podržava i video konferencije), kao i besplatnim brzim bežičnim internetom. U najveću salu, Salvador Dali sa pozorišnom postavkom može se smestiti 180 osoba.

Ovu salu je moguće podeliti na dva dela. Iz nje se direktno izlazi na terasu od 200m2, savršenu za pauze između sastanaka tokom leta. Terasa se može koristiti i samostalno za razne vrste koktela i korporativnih proslava. U sklopu Envoy conference & event centra se nalazi garaža koja raspolaže sa 15 parking mesta za učesnike i organizatore konferencija.

Organizujte sastanak u januaru i februaru 2018. i iskoristite sve pogodnosti ENVOY CONFERENCE Meet & Save paketa:

PAKET 1

Rezervišite svoj događaj za najmanje 30 gostiju u našim salama Salvador ili Dali po posebnoj ceni od 25 evra po osobi.

Paket uključuje:

  • Najam sale Salvador ili Dali
  • Dve kafe pauze
  • Bife ručak i paket pića
  • Oprema za događaj: projektor i platno, ozvučenje, mikrofon, laptop, wi-fi, bela tabla, flipchart

PAKET 2

Rezervišite malu konferencijsku salu (Matisse ili Picasso do 20 gostiju) i uživajte u sledećim besplatnim pogodnostima tokom vašeg događaja:

  • Kafe pauza
  • Flaširana voda tokom sastanaka
  • Tehnička oprema: LCD, laptop, wi-fi, bela tabla, flipchart

Ponuda  važi za događaje organizovane od 1. januara do 28. februara 2018. Ponuda je predmet dostupnosti i važi samo za nove ugovore, prethodni ugovori ne podležu navedenima uslovima.


CeosetiznenađenjapakujeseutakozvaniKovceziciznenadjenjakojiklijentdobijasasvimdetaljima Prva agencija za osmišljavanje i organizaciju iznenađenja IntesaAcademia_fotografija2 Banca Intesa: „MEET THE FUTURE” ŠtarkDedaMraz Štark Deda Mraz dolazi kod vas 456 Visa: Vidite, čujte i osetite evoluciju · ·