Strani jezici i ljubav
U VAZDUHU · nagradne igre

U Obrazovnom sistemu EQUILIBRIO u toku je upis na Zimski semestar 2017/18. za sve PREMIUM KURSEVE stranih jezika po novogodišnjoj akcijskoj ceni koja podrazumeva popust od čak 45%. U ponudi su kursevi engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, ruskog, francuskog, norveškog, švedskog i arapskog jezika. Start nastave je polovinom januara, kursevi traju tri meseca, tempo rada je dva puta nedeljno po 75 minuta, termini su poslepodnevni i večernji.

Premium kursevi stranih jezika su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.

Iskoristite veliku novogodišnju akciju i po sniženim cenama usavršite znanje stranog jezika!

A ukoliko ste raspoloženi da učestvujete u nagradnoj igri, postoji mogućnost da baš vi osvojite jedan od Premium kurseva u pznatoj školi stranih jezika. Nagradno pitanje na koje ćete odgovoriti u FB komentarima ispod ove vesti glasi – složite od najlakšeg do najtežeg jezike sa Equilibrio liste Premium kurseva, a prema istraživanju Foreign Service Institute (FSI).

Masline punjene sirom Mali novogodišnji zalogaji u velikom stilu CrtanjeuPlazmi Plazma Plazmastičarnica 2.0 može biti vaša 89 NYX Professional Makeup: Prva i još pet friendly prodavnica Linolada palačinke Da li zovete na palačinke ili uvek očekujete poziv? · · · · ·