Equilibrio
PULS GRADA · aktuelno

Zauzeti ste radnim danima i zbog mnogobrojnih obaveza ne možete da nađete vremena za pohađanje kurseva stranih jezika? Želite da učite strane jezike, ali ne možete da se prilagodite fiksnim terminima za održavanje nastave tokom radne nedelje?

Obrazovni sistem EQUILIBRIO pripremio je i posebno osmislio VIKEND OPTIMUM kurseve stranih jezika! VIKEND OPTIMUM kursevi su opšti kursevi stranih jezika, a u ponudi su engleski, nemački, španski, italijanski, ruski, francuski, norveški i švedski jezik. Trajanje kurseva je 10 nedelja, nastava se održava jednom nedeljno, subotom ili nedeljom po 180 minuta (2x90min + pauza).

VIKEND OPTIMUM kursevi se odvijaju prema metodama najeminentnijih evropskih stručnjaka. Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. U svom radu, primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na stranom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje. Nastava se održava u malim mentorskim grupama (4 do 9 polaznika), u nastavnom centru Trg Republike.

Za sve one koji žele ove zime da nauče ili usavrše znanje stranog jezika, Obrazovni sistem EQUILIBRIO obezbedio je popust od čak 50% na Vikend kurseve.

Delta Holding Delta Holding: Stipendije za 28 učenika poljoprivrednih i ugostiteljskih škola LesparapluiesdeCherbourg2 Jugoslovenska kinoteka: Velikani svetskog filma Najbolji evropski festival EXIT je zvanično NAJBOLJI EVROPSKI FESTIVAL! art-3084798_960_720 Fear the walking dead: Četvrta sezona serije · · · · ·