Eucerin nagrađuje
U VAZDUHU · nagradne igre

Uzbuđenje i sreća koja nas obuzimaju dolaskom sunčanih dana, a posebno dana rezervisanih za odmor, nisu samo naš emotivni doživljaj, već imaju i svoje medicinsko objašnjenje. Proizvodnja serotonina, takozvanog “hormona sreće”, zavisi od količine sunčeve svetlosti koju primamo. Pored toga, sunčeva svetlost prodire kroz kožu i senzitivne ćelije u očima, i na taj način pokreće ključne procese u organizmu.

Sunčevi zraci aktiviraju metabolizam, poboljšavaju cirkulaciju, stimulišu odbrambene mehanizme tela, dovode do stvaranja vitamina D u organizmu koji reguliše nivo kalcijuma i pospešuje rast kostiju.

Da bi ostao izvor sreće i zdravlja, boravak na suncu podrazumeva odgovorno ponašanje, odnosno izbegavanje sunca u periodu od 10 do 16 časova, nošenje odeće dugih rukava i nogavica, šešira sa obodom i naočara sa UV zaštitom ali i redovnu i pravilnu upotrebu preparata za zaštitu od sunca.

Uz kupovinu preparata za zaštitu od sunca, očekuju vas i pokloni: Za jedan kupljeni Eucerin preparat za zaštitu lica od sunca – dobićete Eucerin lepezu, za jedan kupljeni Eucerin preparat za zaštitu tela od sunca – poklon je Eucerin neseser, a za jedan kupljeni Eucerin preparat za zaštitu dečje kože poklon su dečje modlice za pesak i frizbi za decu.

Oni koji su pažljivi na suncu i vode računa o savetima lekara i njihovim predlozima kako se zaštititi od jakog sunca i štetnih UV faktora imaju priliku da budu nagrađeni od strane kompanije Eucerin. Za tri najmaštovitija učesnika u našoj FB nagradnoj igri Eucerin će pokloniti tri sjajna proizvoda za zaštitu od sunca:

Eucerin Sun krem SPF 30 za normalnu, suvu i veoma suvu kožu lica, Eucerin sprej za zaštitu od sunca SPF 20, i Eucerin Losion za zaštitu od sunca za decu SPF 50+.

Home Made Company sladoledi Rashladite se i nagradite svoje društvo Menica bez pokrića Vodimo vas na premijeru predstave „Menica bez pokrića“ u UK Vuk Aroma poklon set Moja Aroma znanja: Delimo lepe poklone Tanz Luzerne City Magazine i Vip vas vode na zatvaranje 13. Beogradskog festivala igre · · · ·