ECN_16417_Elasticity_Filler_11_PR
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Vaša koža nije više elastična kao nekada, izgubila je volumen i blistavost, a bore su se produbile? Niste pristalica invazivnih metoda, ali osećate se mlado i želite da to pokaže i vaša koža? Eucerin Elasticity + Filler preparati formulisani su upravo tako da se istovremeno bore sa svim posledicama starenja kože. U pitanju je prva Eucerin antiage linija specijalno razvijena da zadovolji sve potrebe zrele kože.

Visoka efikasnost preparata iz ove linije počiva na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline. Udružena, ova tri sastojka vraćaju koži elastičnost i ublažavaju duboke bore, vidljivo poboljšavajući celokupni izgled kože. Arktin, sastojak dobijen iz ploda čička, poboljšava proces regeneracije kolagena i time vraća elastičnost i poboljšava čvrstinu kože. Silimarin, poreklom iz biljke poznate pod nazivom gospin trn, aktivira mikrocirkulaciju, ali i štiti elastin i kolagen od oksidativnog stresa, što čini da koža igleda blistavo i sveže. Hijaluronska kiselina, tačnije dokazano visokoefikasna kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koju u svojim antiage filer preparatima koristi Eucerin popunjava bore iznutra, duboko u koži, ali i na površini, te koža postaje glatka, a bore vidljivo ublažene! Rezultat? Adekvatna i redovna rutina nege preparatima iz Eucerin Elasticity + Filler linije daje koži ono što joj je potrebno i vraća joj blistavost, čvrstinu i elastičnost!

U aktuelnoj ekskluzivnoj ponudi dostupna je Eucerin Elasticity + Filler dnevna krema za sve tipove kože koja sadrži SPF 15 i UVA filtere u cilju zaštite kože od starenja uzrokovanog UV zračenjem.

Preparati iz Eucerin Elasticity + Filler linije odgovaraju svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Njihova visoka efikasnost i podnošljivost na koži potvrđena je dermatološkim i kliničkim ispitivanjima.

1544605-eng11-1000-a542d8629a-1484648778_cover Žene su svet za sebe Idealni tip ženske građe kroz istoriju Idealni tip ženske građe kroz istoriju pagecover Žene će prepoznati ove situacije pagecoverr Prilagodite ishranu vašoj figuri · · · ·