EUC SUN (2)
PULS GRADA · lepota

Svaka žena zna da vreme utrošeno na negu, pod uslovom da pri tome koristite pouzdane i efikasne preparate, nije uzalud uloženo vreme. Ako koži pružite redovnu i adekvatnu negu, ona će vam uzvratiti lepim i zdravim izgledom.

To se posebno odnosi na period letnjih visokih temperature kada je kožu neophodno zaštititi od dodatnih izazova – negativnih efekata UV zračenja i dehidratacije.

Da li imate sve što vam je potrebno da odgovorite na ove izazove? Ili nestrpljivo očekujete period tradicionalnih Eucerin®promocija, kada po posebnim uslovima kupovine, možete da obnovite svoje zalihe i nabavite nove preparate?

Eucerin® promocije sada aktuelne u Eucerin partner apotekama daju vam mogućnost da uz kupovinu bilo kog Eucerin®  preparata u iznosu preko 1.000 dinara na poklon dobijete još jedan komplementarni preparat, koji odgovara potrebama vaše kože, ali i da uz kupovinu bilo koja dva preparata za zaštitu od sunca na poklon dobijete još jedan preparat za zaštitu od sunca!

Termine Eucerin®promocija i detalje mehanizma kupovine uz poklon, proverite u vašim apotekama, na sajtu www.eucerin.rs ili FB stranici Eucerin.RS.

Akcija traje dok traju zalihe. Mehanizam promocije ne uključuje specijalna pakovanja i preparate čiji je cena već snižena.

cover www.popsugar.com.au i www.hairstyle.guru Najbolje frizure koje će se nositi ovog leta collage Kako sa stilom nositi ukrase za kosu anti-cellulite-massage-cover Efikasno rešenje u borbi protiv celulita h0623005_168771_180115111102_other_03_1200 Sorabee: Prva kozmetika na svetu koja koristi kolagen iz morske zvezde sa velikih dubina · · · ·